DE REDACTIE

De Recensie.nl is dé webstek voor interessante boekrecensies, af en toe aangevuld met recensies van dvd’s van bijzondere kwaliteit en eruit springende theatervoorstellingen.

We doen het sinds 15 september 2009. We hebben veel vaste bezoekers die regelmatig terugkeren op de site om op de hoogte te blijven van de keuzes van onze redactie. Want we doen niet álles. Er verschijnen zoveel boeken dat de consument door de bomen het bos niet meer ziet. De strenge selectie door onze journalisten, aangevuld met een waarderingscijfer van 1 tot 5 sterren, maakt het een stuk makkelijker voor de consument om een keuze te maken. Bovendien plaatsen wij onze recensies door op bol.com voor een groot bereik.

De redactie van DeRecensie.nl is volstrekt onafhankelijk en leest ieder besproken boek van het begin tot het einde, om zo tot een zorgvuldig en gefundeerd oordeel te kunnen komen. Bovendien hebben wij een RSS-feed, waardoor onze abonnees automatisch op de hoogte blijven van de door ons geselecteerde boeken en dvd’s.

Contact: Boris@DeRecensie.nl